2 dies dels Pirineus 2018

Hores de sortida de diumenge:

 – Pengem les hores de sortida per tal que els nous inscrits pogueu veure les hores que teniu assignades per diumenge.
– Recordem que el circuit groc i taronja poden sortir a qualsevol hora abans que tanquin les sortides (aprox. a les 12:00h)

Hores sortida diumenge

———————————–

RESULTATS LLARGA WINSPLITS

—————————————————————————————————-

HORES DE SORTIDA:

Ja teniu publicades les hores de sortida.
Els circuits Groc i Taronja, malgrat apareguin hores de sortida, aquesta la faran amb fita Start.

El circuit Vermell té hores de sortida assignades per repartir la gent i evitar aglomeracions, i s’han de mirar de respectar. Hem intentat atendre totes les peticions d’hora que hem rebut. Si tot i així, algú arriba una mica tard per temes familiars, també hi haurà una base Start per casos justificats.

Hores de sortida

 

NOVETATS:

  • S’ha canviat l’escala del mapa que s’havia publicat inicialment en algunes categories. Consulteu el document d’informació.
  • A les sortides llunyanes podreu trobar garrafes d’aigua i gots per tal d’hidratar-vos abans de començar la cursa.
  •  A l’arribada podreu trobar avituallament amb taronges, barreja de fruits secs i aigua. Seguint criteris de sostenibilitat, l’organització només proveirà gots a la sortida. Per tant, els corredors haureu de portar els vostres propis gots per a l’arribada.
  •  Al finalitzar les curses farem un sorteig de divers material d’orientació gràcies a la col·laboració de La Tienda de Orientación i també sortejarem un magnífic televisor LG de 32” i algun altre petit electrodomèstic per gentilesa d’electrodomèstics Expert.
  •  Si necessiteu canviar els vostres pantalons apedaçats, els mitjons foradats i la samarreta esparracada; si creieu que us perdeu més del compte perquè la vostra brúixola ja no troba el nord com abans; si esteu farts que us guanyin als esprints adversaris fornits amb l’sportident air; si el vostre potencial està desaprofitat esperant l’arribada d’unes noves bambes amb claus….recordeu que La Tienda de Orientación es trasllada aquest cap de setmana a Guils de Cerdanya!


Un any més, i en van 22, organitzem el nostre tradicional cap de setmana d’orientació al Pirineu.

Aquest any serà el 20 i 21 d’octubre a Guils-Fontanera, amb una ampliació de mapa de més de 3 km2 en un terreny fantàstic, a 2000 m. d’alçada, per posar a prova el vostre nivell.

Informació de la cursa

Enllaç a algunes fotos del terreny

I un petit video promocional

Com molts sabeu aquesta cursa es fa en una zona en la que hem de tenir la màxima cura per l’entorn, els orientadors sempre hem demostrat el nostre civisme i respecte al medi ambient i ho hem de tornar a fer per poder seguir gaudint d’aquests terrenys en el futur.

Us adjuntem el document amb les condicions del permís del Departament de Territori i Sostenibilitat per poder dur a terme la prova.
Voldríem fer èmfasi en 3 dels punts:

  • No es poden fer volar drons
  • No es pot participar acompanyat de gossos (el public l’ha de dur lligat)
  • No es poden treure ampolles dels punts d’avituallament

Condicions del Departament de Territori

 

Us hi esperem!!! 

Aquesta entrada ha esta publicada en 2 dies dels Pirineus 2018, Curses Anteriors. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.