Eleccions de ruta Bellestar 2014

En els següents enllaços trobareu l’anàlisi de les eleccions d’itinerari de les fites més rellevants dels 4 primers circuits. Els paràmetres a tenir en compte a l’hora de decidir quina podria ser la millor elecció serien:

– Distància / desnivell
– Dificultat tècnica del tram / lectura-interpretació del mapa
– Capacitats tècniques de cadascú – Facilitat per córrer del tram

Algunes pistes:

Fita 1

La de H21E estava molt avall, a prop del riu de baix. No calia entrar necessàriament per dalt La de D21E, H35, H21A, D35, H40 hi ha varis elements a tenir en compte per facilitar-nos el tram:

  • un gran tallat en porta a la fita
  • és l’últim tàlveg amb orientació NordOest, si caus pel d’abans et trobes el verd2 i les dos “x” negres, i si caus pel de després l’orientació del tàlveg és diferent NordEst
  • Fer la volta pel camí a vegades és una alternativa

Tram llarg Les opcions de tornar a passar pel triangle acumulen més desnivell. No sempre la primera opció que veiem és la més correcta. La línia corba per la dreta era intencionada, si hagués estat fent corba per l’esquerra possiblement la percepció del tram hagués sigut una altre.

 

Aquesta entrada ha esta publicada en 2 dies dels Pirineus 2014, Curses Anteriors. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.