A la N-260 km 196,5 aprox., al poble de Bellver de Cerdanya, s’ha d’agafar la carretera direcció Ordèn i Talltendre i seguir-la durant 1 km per arribar al centre de competició.

Clica aquí per ampliar el mapa

APARCAMENT A LA ZONA DE CURSA

Degut al reduït espai que disposem per aparcar vehicles a la zona de competició, preguem us coordineu amb coneguts per tal de que aquests vinguin amb la màxima ocupació possible. Us podeu organitzar desde Bellver per omplir al màxim els vostres vehicles.

L’aparcament és una esplanada de terra i herba no massa gran. Circuleu amb precaució i seguiu les indicacions de l’organització per estacionar ocupant el menor espai possible per poder encabir el major nombre de vehicles. La carretera d’accés és força estreta, té corbes molt tancades i amb fort pendent, pel que l’accés a la zona d’aparcament és força complicat per a les autocaravanes, per tant aquestes hauran d’estacionar a Bellver (recomanem la zona del pavelló). Posarem a disposició dels corredors afectats un cotxe que anirà fent viatges per pujar a la zona de competició desde la cruïlla de la N-260 amb la carretera d’Orden. Horari de 8.30 a 9.30h. Una altra possibilitat és que us coordineu amb coneguts per pujar. Si algú vol pujar a peu ho haurà de fer per la carretera (1,1 km i 100 m de desnivell), sense sortir d’aquesta, ja que les zones del voltant és àrea de competició.

ALLOTJAMENT I PERNOCTACIONS

NO es podrà pernoctar a la zona d’aparcament de cursa !!!

La Cerdanya disposa d’una àmplia oferta turística per allotjar-se. Podeu començar la cerca a la web  https://www.cerdanya.org/

Algunes opcions:

  • La Calma a Bellver. 

Contactar amb Maribel 646224051. Si es reserva per les nits de dissabte i divendres indicant que és per a la cursa d’orientació us farà un preu especial.

  • Càmping Bellver.

973510239 campingbellver.com

  • Autocaravanes.

Donada la prohibició a la zona de cursa, recomanem la zona del pavelló de Bellver.