Ajornament Bellver 2020

Benvolguts orientadors,

Arrel de les darreres comunicacions publicades en relació de l’evolució de la pandèmia i, després de reunir-nos amb la junta de la Federació de Curses d’Orientació de Catalunya, ens sap greu comunicar-vos que ens veiem obligats a ajornar les curses previstes per aquest proper cap de setmana a Bellver de Cerdanya.

Actualment les dades s’estan disparant i des de PROCICAT volen reduir la mobilitat sobre el territori. És per això que han emès una resolució ajornant tota activitat durant 15 dies. A partir d’aquí, aquesta resolució ha d’anar al jutjat, on pot ser ratificada totalment o modificada. Posteriorment es publicarà al DOGC i entrarà en vigor.
Això vol dir que fins dijous o divendres, no sabrem al 100% el resultat de la resolució. Com a club, juntament amb la Federació, creiem que no podem esperar fins aquest dia per saber si podem o no organitzar les curses programades, amb tot el que comporta com a club organitzador i com a participants (anul·lacions d’allotjaments, desplaçaments, logística…).

Des d’ara mateix ja estem treballant per reubicar les curses dins del calendari oficial de curses d’orientació. De seguida que ho tinguem decidit us ho farem saber.
Pel que fa a les inscripcions d’aquells que no pugueu venir a les noves dates, ja se us informarà de com es farà l’abonament de l’import pagat.
El nostre club és el primer que lamenta l’ajornament d’aquest esdeveniment.Esperem retrobar-nos aviat.

Salut,

Marc Canals Borràs
President Club Esportiu Xinoxano Orientació