CENTRES DE COMPETICIÓ

Per accedir als centres de competició caldrà seguir les indicacions i no sortir d’aquestes.

El centres de competició són unes zones prou amples per poder fer l’escalfament. Queda totalment prohibit sortir d’aquesta zona.

DORSALS

No hi haurà dorsals seguint el protocol del Covid.

FUNCIONAMENT

La competició tindrà el format de dues rondes, classificatòria i final. La classificatòria serveix per determinar els corredors que poden optar a podi del Campionat de la següent manera: 60% (o número que més s’acosti, tant per sobre com per sota) dels corredors que han fet la classificatòria (tots aquells que hagin pres la sortida, a excepció dels que ho fan fora de competició), amb un mínim de 5; sempre que aquests 5 hagin fet la ronda correctament (corredors sense mp, dsq, dnf, dns…). La resta correran la ronda final però sense opcions a podi. Per Copa Catalana només puntuarà la ronda final, independentment dels resultats i participació en la ronda classificatòria.

L’ordre de sortida de les finals serà l’ordre invers de l’ordre aconseguit en les sèries de qualificació.

Si dues persones competidores d’un mateix club aconsegueixen temps de sortida consecutius en la final, la darrera persona competidora d’un club diferent que surti abans de les dues persones competidores del mateix club es col·locarà entre aquestes dues persones a la llista de sortida. Si al principi de la llista de sortida hi ha dues persones competidores o més del mateix club amb temps de sortida consecutius, llavors es realitzarà el procediment invers.

Els corredors que no optin als campionats, hauran de sortir abans de la resta, de manera que no puguin interferir en els resultats.

SORTIDES

Estaran tocant el centre de competició.

HORES DE SORTIDA 

Dijous 18 de novembre es publicaran les hores de sortida del matí a la web. Les de la tarda es publicaran tan aviat les tinguem a la mateixa web.

Donat que no hi haurà servei de guarderia s’intentarà atendre les peticions d’hores de sortides per motiu de tenir cura dels fills. Per incidències amb les inscripcions podeu enviar un correu a: curses.xinoxano@gmail.com

Les categories de promoció no tindran hora de sortida en cap de les dues rondes (circuit vermell, taronja i groc). Podran sortir quan ho desitgin, respectant el minut de diferència entre corredors d’una mateixa categoria, i dins l’horari de competició establert en el programa.

ARRIBADES

A Tàrrega l’arribada estarà al mateix centre de competició. A Guimerà, molt propera.

No us oblideu de descarregar el vostre SportIdent al centre de competició.

AVITUALLAMENT

A les zones de competició hi podreu trobar fonts d’aigua. 

CORREDORS RETIRATS

Pel control i per seguretat, si un corredor abandona la cursa és OBLIGATORI notificar-ho al responsable d’Sportident que es trobarà al Centre de Competició.

JOC NET

Excepte en cas d’accident, està prohibit rebre assistència d’altres persones competidores o proporcionar assistència a d’altres persones durant la competició. Ajudar les persones competidores lesionades és obligatori per a totes les persones participants.

No es recolliran els mapes. Confiem en el fairplay dels corredors.

CORREXIC

No hi haurà correxic.

DIPLOMES

Es donaran els diplomes corresponents al Campionat de Catalunya distància Esprint als tres primers classificats (categories H/DE). No hi haurà entrega de premis per la resta de categories.

EQUIP TÈCNIC ORGANITZADOR

Directora de cursa: Montse Buscart

Cartografia:     

Tàrrega: Abel Ledesma (tardor 2021)

Guimerà: Ferran Santoyo (2020). Revisat: Marc Canals (tardor 2021)

Traçats: 

Tàrrega: Abel Ledesma

Guimerà: Bernat Ledesma

Responsables Sportident: Abel Ledesma i Jordi Graell

Responsable Inscripcions: Sandra Rabassa

Responsable Sortides: Raül Porta

Responsable Arribades: Marc Canals

Responsable COVID: Seta Graell