Les inscripcions s’hauran de fer mitjançant l’aplicació de la pàgina web de la FCOC (http://orientacio.cat/) a l’apartat inscripcions. El termini d’inscripcions finalitza divendres 12 de novembre (inclòs).

Un cop finalitzat el període d’inscripcions no s’admetran noves inscripcions fins al mateix dia de la cursa (sense descompte, excepte categories de promoció) i sempre que hi hagi disponibilitat de mapes. El mateix dia de la cursa, es podran fer noves inscripcions utilitzant un sistema d’inscripció en línia mitjançant un formulari al qual s’accedirà mitjançant un codi QR.

Donat que no hi haurà servei de guarderia s’intentarà atendre les peticions d’hores de sortides per motiu de tenir cura dels fills. Per incidències amb les inscripcions podeu enviar un correu a: curses.xinoxano@gmail.com


PREUS

Els preus seran els que estableix la FCOC:


SPORTIDENT

Totes les categories participaran obligatòriament amb Sportident. Si no es disposa d’Sportident, es pot comprar o llogar el mateix dia de la cursa. Els preus de compra i lloguer són els que marca la FCOC i la disponibilitat dels diferents models no depèn del club organitzador. Si es lloga caldrà deixar el DNI de fiança (o bé l’import del seu preu de compra).

Als circuits taronja i groc se’ls deixarà gratuïtament un SportIdent (tarja plana), però caldrà deixar com a fiança el DNI.